Solo Detektortestare

Solo är branschens populäraste detektorprovutrustning. Den används av tusentals företag och individer som arbetar med underhåll av brandsystem runtom i världen för att säkerställa att rök-, värme- och CO-detektorer fungerar som de ska och kommer att aktiveras om det börjar brinna.

Verktygen inom den här produktserien har utformats för tekniker och fastighetsägare och tillhandahåller snabb och effektiv provning som uppfyller kraven i internationella lagar och standarder.

Varför ska du använda Solo?

  • Universell – kompatibel med ett stort utbud av rök-, värme- och CO-detektorer
  • Följer regler – säkerställer att du uppfyller kraven i lagstiftning och standarder
  • Väger lite och är lätt att använda
  • Godkänd av detektortillverkare
  • Har livstidsgaranti
  • Kärnprodukterna är UL-certifierade

Prata med en expert om Solo-utbudet

Hur fungerar det?

Solo-provningshuvuden kopplas till en teleskopstång så att man kan genomföra prov och underhåll av rök-, värme-, och CO-detektorer. När rätt provningshuvud har satts fast kan man höja stången och utföra provet. Teleskopstängerna möjliggör åtkomst på upp till 9 meters höjd vilket gör det lätt att utföra professionella funktionsprover och nedtagning av detektorer.

Förutom provningshuvudena finns en serie tillbehör tillgängliga, däribland en renblåsningsspray, extra laddare och förvaringspåsar. Ett fullständigt utbud av provkit finns också tillgängligt och teleskopstängerna är kompatibla med produkterna i Testifire– och Trutest-serierna.