Våra prisbelönta produkter är lätta att använda. För att säkerställa att de specificeras och används på ett riktigt och säkert sätt, och för ytterligare sinnesro, erbjuder vi ett utbud av utbildningsalternativ.

Efter att ha slutfört ett av Detectortesters utbildningsprogram får representanterna ett officiellt certifikat som bekräftar att de studerat användningen av de produkter som omfattas av utbildningen. Vi är medlemmar i CPD-programmet för fortlöpande yrkesutbildning och erbjuder ett antal CPD-godkända seminarier, kontakta oss för mer information.

Utbildningsworkshoppar

Vi anordnar regelbundet utbildningsworkshoppar här hos oss i Hertfordshire. Dessa kan skräddarsys efter dina exakta behov, de kan vara lektioner för en enskild person eller för små eller större grupper.

Utbildning på plats

Utbildningar kan också ordnas på er egen anläggning eller i en lämplig lokal i närheten. Era lektioner kommer att förberedas och hållas av våra egna produktsupportexperter.

Utbildning online

För maximal flexibilitet erbjuder vi en serie utbildningsmoduler online.  Dessa kan man ta del av när som helst och nya kurser läggs till så snart de finns tillgängliga.

Seminarier vid branschevenemang

Vi håller regelbundet föredrag och utbildningsworkshoppar tillsammans med branschorganisationer och i samband med branschmässor.

Detector Testers utbildningsworkshoppar

  • Utbildning i underhåll av brandlarm
  • Scorpion-utbildning
  • Utbildning i Solo-åtkomststänger
  • Solo-utbildning
  • Testifire-utbildning
  • Trutest-utbildning