Varför ska du arbeta hos Detector Testers?

Vad är viktigt för dig?

Pengar är bra, men du vet att det är mer som är viktigt i ditt arbetsliv än det.  Det vet vi också.  Investera din kunskap och din tid i Detectortesters så belönar vi dig med allt det som du kan förvänta dig från ett marknadsledande, prisbelönt företag plus med ett antal extra förmåner som gör att vi skiljer oss från andra:

Grundläggande förmåner

  • Konkurrenskraftig lön
  • Tjänstepensionssystem
  • Privat sjukförsäkring
  • Generös semesterersättning

Bonusförmåner

Eget bonusprogram

Läs mer
Våra stjärnor och högpresterande anställda förtjänar särskilt erkännande och vi belönar dem som föregår med gott exempel med en extra bonus.

Fritid på fredagar

Läs mer
Vi stänger tidigt på fredagar.  Det gör att varje helg blir en långhelg och du får tillbaka den tid som du behöver för att göra alla de små sysslor som annars tar upp din tid på lördag eller söndag.

Subventionerad sjukförsäkring

Läs mer
För dig, din partner och dina barn om och när du får dem.

Ge och ta

Läs mer
Du ger oss av din tid och får jobbet gjort så är vi inte småaktiga när du behöver ta ledigt för att fixa tvättmaskinen eller laga en tand.

Förmånslåda

Läs mer
Välj dina bonusförmåner från ett stort utbud av stora brittiska varumärken, från telefoner till mode och restauranger till träning.

Efter jobbet

Läs mer
Jobba hårt och ha kul.  Vi vet hur man har kul, vår julfest är alltid årets höjdpunkt, och vi har regelbundet “bakdagar” och engagerar oss i alla möjliga roliga välgörenhetsevenemang.