Ledningsgrupp

Bill Rossiter

Läs mer

Robert Campbell

Läs mer

Stewart Pepper

Läs mer

Alison Kiernan

Läs mer

Phil Bartlam

Läs mer

Fraser Redpath

Läs mer

Våra team

Drift

En del av vad som gör oss unika är att vi upprätthåller en produktionslinje där vi monterar och packar de produkter vi designar.   Det betyder inte bara att vi snabbt kan ha en färdig slutprodukt tillgänglig, utan också att det är lättare för oss att säkerställa att kvalitet och standard upprätthålls. Vi har ett inköps- och planeringsteam som ser till att vi alltid får de bästa priserna på de bästa materialen och att vi, med hjälp av bra prognoser, kan hantera vårt lager och ge våra kunder bästa möjliga leveransdatum.

Försäljning och marknadsföring

Våra produkter säljs över hela världen, vårt försäljningsteam reser till när och fjärran för att se till att det är möjligt och tar sig tid att förstå marknaden och utveckla relationer med viktiga aktörer. Som ett resultat av det säljer vi nu till över 120 länder och har upprättat specialistdistributörer i många av dem. Vi ger stöd till distributörerna med skräddarsytt marknadsföringsmaterial, däribland flerspråkiga webbplatser och deltagande på alla stora branschmässor, samt med produktsupport online och via telefon.

Tekniskt team

Som verkliga marknadsledare, är det vårt tekniska team som har till uppgift att se till att vi alltid ligger i framkant och utvecklar lösningar som verkligen gör skillnad för våra kunder. För att göra det möjligt litar vi till expertisen hos ingenjörer inom mekanik, mjukvara och kemi – som alla är anställda här på vår bas i Hertfordshire.

Administration

Bakom kulisserna har vi ett professionellt team som hjälper företaget med ekonomi, IT och personalfrågor. Vare sig det handlar om att se till att vi har system till stöd för vår verksamhet, robusta affärsplaner eller en effektiv personalstyrka, arbetar vårt administrativa team nära tillsammans med alla funktioner inom företaget för att säkerställa att vi får de bästa resultaten för både företaget och våra kunder.